Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

Browlamination

Beauty salon Rotterdam

Browlamination

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten.

Voordelen van Browlamination

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.
Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

Verzorging

De juiste nazorg is minstens even belangrijk als de behandeling zelf. Jouw styliste zal de juiste nazorg richtlijnen uitgebreid met je bespreken en je alle tips geven om zo lang mogelijk plezier te hebben van jouw prachtige nieuwe wimpers.

Na de behandeling dien je de eerste 24 uur water en alle aanraking te vermijden, zo kan de intensieve Keratine Filler goed intrekken. Hierna geldt het volgende advies:

Dagelijks reinigen met de Liquid Illusion Lash Foam.

Dit voorkomt een ophoping van vuilrestjes, met mogelijk nare ontstekingen als gevolg.

6+

Jaar
ervaring

Wie zijn wij

Liquid Illusion uit Rotterdam & omstreken

Liquid Illusion is een professioneel beauty brand met focus op luxe. Van binnen en van buiten. Bij Liquid Illusion geniet je van een welverdiend beauty moment en sta je elke dag op met een dosis zelfvertrouwen.

In 2021 werd Liquid Illusion opgericht door Cherihane Halla. Liquid Illusion startte als beautysalon vanuit huis in Geleen. Sindsdien is Liquid Illusion uitgegroeid tot een bekend beauty brand dat luxe producten aanbiedt voor zowel consumenten als professionals over heel de wereld en een luxe salon op locatie in Rotterdam gespecialiseerd in tanden bleken, wimper- en wenkbrauwbehandelingen.