Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

Tanden bleken

Beauty salon Rotterdam

Tanden bleken

100% veilig tanden bleken zonder peroxide. Dat is wat wij bij Liquid Illusion doen. Wij bieden een veilige, complete behandeling aan tegen een tarief waar je van gaat glimlachen. We werken volgens de nieuwe wet- en regelgeving (per 1 november 2012). Het tanden bleken zonder peroxide geeft goede resultaten en is absoluut veilig voor jouw tanden.

De voordelen voor je op een rij:

 • Veilig & professioneel gebleekt worden
 • Tot vele tinten lichtere tanden
 • Behandeling binnen 1 uur
 • Gelijk eten en drinken
 • Tanden bleken is inmiddels een begrip in Nederland. Liquid Illusion verzorgt deze behandelingen tegen een uitzonderlijk laag tarief, zonder hierbij in te leveren op de veiligheid en resultaten. Wij zijn steeds op zoek naar de beste materialen in combinatie met de veiligste behandelmethoden.
Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

Werkwijze Tanden Bleken

Het bleken van de tanden gebeurt met een peroxide vrije gel en een led-lamp. Door deze techniek wordt het tandglazuur niet aangetast en komt de originele kleur van de tand weer terug.

Last van gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees?

Maak je zich geen zorgen! Omdat wij gebruik maken van gel zonder peroxide wordt het tandvlees niet aangetast. De tandgel bestaat voornamelijk uit natrium bicarbonaat. Dit bestanddeel zorgt ervoor dat je geen last krijgt van gevoelige tanden na het tanden bleken. Natrium bicarbonaat helpt tandplak verminderen of zelfs verdwijnen. Tandplak veroorzaakt namelijk tandverkleuringen. Door gebruik van natrium bicarbonaat blijven jouw tanden dus langer wit.

Een behandeling duurt slechts één uur en is niet schadelijk voor het gebit. De behandeling is volledig pijnloos en je kunt na de behandeling gelijk eten en drinken (Ons advies is alleen om de eerste twaalf uur na de behandeling geen koffie, rode wijn en andere kleurhoudende voedingsmiddelen te nuttigen).

Behandeling tanden bleken

Een behandeling ziet er als volgt uit:

 1. Wij fotograferen voor en na de behandeling de tanden om na de behandeling het kleurverschil te kunnen vergelijken.
 2. Je krijgt een mondspreider in om de tanden en het tandvlees goed vrij te houden.
 3. Op het tandvlees, rond de tanden, wordt een beschermlaagje aangebracht.
 4. De whitening gel wordt op de tanden aangebracht.
 5. De plasmalamp wordt 3 x 20 minuten op je tanden gericht.
 6. Tussendoor wordt nieuwe whitening gel opnieuw op de tanden aangebracht.
 7. Na de 3 x 20 minuten wordt de gel en de mondspreider verwijderd.
 8. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar.

Deze bleek methode is niet geschikt voor:

 • Minderjarigen,
 • Zwangere en borstvoedende vrouwen.
 • Als je radiotherapie ondergaat.

Het resultaat van Tanden Bleken

Het resultaat is onmiddellijk zichtbaar na de behandeling. Het resultaat varieert per persoon. Na de behandeling tanden bleken zijn jouw tanden twee tot acht tinten lichter dan jouw tandkleur voor de behandeling.

De tandbleekgel bevat ook andere natuurlijke ingrediënten, zoals granaatappel en kamille. Deze ingrediënten geven jouw gebit een natuurlijke boost. Daarnaast bevatten de tandenbleekgels natriumfluoride. Natriumfluoride versterkt jouw tandglazuur, waardoor vlekken geen kans krijgen.

Voordelen van tanden bleken

 • Verwijdert effectief hardnekkige tandverkleuringen
 • Snel resultaat en uiterst veilig
 • Volledig goedgekeurd door de EU
 • Tast glazuur en vullingen niet aan
 • Geen bijwerkingen; dus ook geschikt voor gevoelige tanden

6+

Jaar
ervaring

Wie zijn wij

Liquid Illusion uit Rotterdam & omstreken

Liquid Illusion is een professioneel beauty brand met focus op luxe. Van binnen en van buiten. Bij Liquid Illusion geniet je van een welverdiend beauty moment en sta je elke dag op met een dosis zelfvertrouwen.

In 2021 werd Liquid Illusion opgericht door Cherihane Halla. Liquid Illusion startte als beautysalon vanuit huis in Geleen. Sindsdien is Liquid Illusion uitgegroeid tot een bekend beauty brand dat luxe producten aanbiedt voor zowel consumenten als professionals over heel de wereld en een luxe salon op locatie in Rotterdam gespecialiseerd in tanden bleken, wimper- en wenkbrauwbehandelingen.