Wenkbrauwen

Beauty salon Rotterdam

Wenkbrauwen

De Henna Brow is één van de meeste milde en effectieve manieren om wenkbrauwen te verven. Tijdens deze behandeling worden de wenkbrauwen perfect in model gebracht, geverfd en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voordeel van Henna is dat zowel de haren als de huid gekleurd worden, zodat we prachtige, volle wenkbrauwen kunnen creëren.

De henna die wij gebruiken voor het verven van wenkbrauwen is van de puurste vorm, dit wilt zeggen: geen ammoniak, geen lood en geen schadelijke chemicaliën.

De Henna is 6-8 weken zichtbaar op de haren en ongeveer 5-10 dagen op de huid (afhankelijk van het huidtype).

Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

Brow Lamination

Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

De gehele behandeling duurt slecht 30 minuten, inclusief shapen/waxen en tinting 45-60 minuten.

Voordelen van Browlamination

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

Wenkbrauwen shapen

Het valt niet te ontkennen; ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking en voorkomen. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen. Tijdens deze behandeling worden jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht met touw en netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voor wenkbrauwen die “always on fleek” zijn!

Liquid Illusion - Rotterdam - Tanden bleken - Tand kristallen - Wimperextensions - Wenkbrauwen

6+

Jaar ervaring

Wie zijn wij

Liquid Illusion uit Rotterdam & omstreken

Liquid Illusion is een professioneel beauty brand met focus op luxe. Van binnen en van buiten. Bij Liquid Illusion geniet je van een welverdiend beauty moment en sta je elke dag op met een dosis zelfvertrouwen.

In 2021 werd Liquid Illusion opgericht door Cherihane Halla. Liquid Illusion startte als beautysalon vanuit huis in Geleen. Sindsdien is Liquid Illusion uitgegroeid tot een bekend beauty brand dat luxe producten aanbiedt voor zowel consumenten als professionals over heel de wereld en een luxe salon op locatie in Rotterdam gespecialiseerd in tanden bleken, wimper- en wenkbrauwbehandelingen.